Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


Scheer MS eraf

(7 juli 2020)

“Hallo, Tim’s snor hier. Tim en ik hebben de afgelopen weken veel haat te verduren gekregen. Wij vinden het misschien wel tijd om afscheid van elkaar te nemen, maar omdat ik me niet zomaar weg scheer wil ik aan de mensen vragen om misschien ons verdrietige afscheid een mooi doel te geven. Wil je mij echt niet meer terug zien? Doneer dan een mooi bedrag, onder de naam ‘Scheer M S eraf’, aan team Hysteria! Deze toppers fietsen volgend jaar de Mont Ventoux op en strijden daarmee tegen MS. Ik vind dat zelf echt fantastisch en steun ze graag. Doen jullie mee? De hoogste donatie mag mij er dan af scheren. Vind ik zelf wel eng, maar ook wel mooi. Doneer ruim, zoveel heb ik ook genoten! Tot eind juli mogen jullie namens mij doneren, dan ga ik weg. Alvast gegroet mooie mensen, het was prachtig!” Doneer hier: https://www.klimmentegenms.nl/team/team-hysteria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lees verder


Zeven dagen open!!

(7 juli 2020)

ZEVEN DAGEN OPEN/ Vanaf deze week staan wij weer alle dagen van de week voor jullie klaar. Iedere dag op het terras, in het café of aan de bar. Met een keuze uit meer dan 100 bieren, kan het niet anders dan een goede borrel worden. Tot maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag! (of allemaal, mag natuurlijk ook).

Team Substitute
 
lees verder


Wat hebben we op de wisseltap?

(17 juni 2020)

Ben jij benieuwd wat voor lekkere biertjes we momenteel op de wisseltap hebben of wat we nog meer aan speciaalbier hebben klik dan op de gele Untappd button of klik hier en ondek onze bierkaart. Natuurlijk hebben we ook gewoon een lekker pilsje. 

Uiteraard gelden ook bij ons de richtlijnen van het RIVM.


 

 

 

 

 

 

lees verder


#KOMDAN

(16 maart 2020)

Vanaf nu kan je een plekje voor binnen reserveren.
Je kunt dit doen door een whatsapp te sturen naar de Subtelefoon (0627248307).

Je reserveert voor twee personen, wil je met vier personen uit één huishouden komen dan moet je dus twee tafels reserveren. Geef in dat geval duidelijk aan dat je bij elkaar wilt zitten. Zowel de tafeltjes als de plekken aan de bar moeten gereserveerd worden. Ook de plaatsen aan de bar gaan per twee.

Vermeld bij je reservering je naam en het tijdslot waar je voor kiest. De reservering is pas definitief als je reactie van ons hebt gehad.Voor de tafels buiten hoef je niet te reserveren. Heb je een reservering binnen, maar ga je morgen toch liever buiten zitten als daar plek is? Geef dit dan bij aankomst duidelijk aan. Maak je een reservering en kom je niet opdagen? Dit kan consequenties hebben voor je volgende reservering. Uiteraard gelden ook bij ons de richtlijnen van het RIVM.

Let wel op dat we aangepaste openingstijden hebben!

Ma tm Vrij: 15.00 tot 01.00 uur
Zaterdag: 14.00 tot 01.00 uur
Zondag: 15.00 tot 01.00 uur

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder