Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(12 maart 2019)

 

Affligem Tripel. Amber, goudgoudkleurig, helder, met een grote standvastige witte schuimkraag. Fruitige zoet aroma's bepalen het gezicht van de koning der abdijbieren. Deze Tripel heeft een stevige body en toch een frisse smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

Deliria van Bierbrouwerij Huyghe heeft een licht blonde kleur, bevat vier graansoorten, drie hopsoorten en ander gist. Het bier Deliria heeft een koriandertoets wat je ontdekt in de smaak van het bier. Het bier heeft geen extreme bitterheid maar is bier met karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,5%.

 

 

 

 

Jopen Lentebier Als het voorjaar in aantocht is, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediënten geven het bier een forse fruitige bitterheid. Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn ondergistend en hebben dikwijls een plakkerig mondgevoel. Geniet met Jopen Lentebier optimaal van de mooie voorjaarsdagen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

Mort Subite Blond Lambic is een uniek brouwsel op basis van mout, graan en water met tenminste 30% ongemoute tarwe. Na een rustperiode blendt, proeft en bepaalt Meesterbrouwer Bruno de ideale mix voor elk Mort Subite bier. Mort Subite Blond Lambic is een verfrissende blend van jonge lambic met een florale toets van hop. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

Tsarina Esra van brouwerij de Molen is een sterke, gitzwarte porter met wortels in Groot-Brittannië. Dit bier heeft een sterke body en is rijk aan smaak. Dit is bier dat je gedurende de koude winteravonden lekker warm hout. Kenmerkend zijn de smaken van chocolade en de zoete alcohol. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 11%.

 

 

 

Weihenstephaner Hefeweissbier wordt vaak gezien als de Moeder van alle Weizenbieren. Deze topper wordt over de hele wereld bejubeld. Niet voor niets, want het is een geweldig bier met een volle body, fruitige aroma's van banaan en natuurlijk het kenmerkende kruidnageltje. Dit bier gaat geweldig met salades, vis en uiteraard ook met Beierse worstspecialiteiten. Een bier geschikt voor elk moment op de dag. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

Urthel Samaranth heeft tonen van honingdrop geven het bier een lichte ziltigheid en een zacht karakter. Het koolzuur zorgt voor een elegante frisheid. Na verloop van tijd komt er een lichte fruitigheid door van framboos. De geur is aangenaam met een licht zoetje van zoethout. Het ruikt vol en heeft een lichte geur van drop. Verder is er een fruitigheid van kers herkenbaar en heeft het een zuivel toets. Kortom een heerlijk speciaal bier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 11,5%.

 

 

 

Brand Imperator is het oudste 'speciaalbier' van Nederland. De rijke smaak en kleur dankt de Imperator aan de blend van gebrande moutsoorten. De smaak van de Imperator komt het best tot zijn recht in een tulpglas. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille. La Trappe Quadrupel is het zwaarste Trappistenbier dat aanwezig is in het assortiment van brouwerij De Koningshoeven. Dit sterke bier werd gelanceerd in 2010. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

 

De Koninck Apa wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! Nu ook verkrijgbaar Zeker&Vast van brouwerij de Molen. OP=OP!!

 

lees verder


Betaal nu bij de Sub met Splitt!

(12 maart 2019)

Iedereen kent het: de kater van je banksaldo na een avondje stappen samen met vrienden. Er is altijd wel wat. Super zonde, natuurlijk. Uitgaan moet leuk zijn, uitgaan moet om vrienden en vieren gaan.

Daarom kan je bij ons vanaf nu betalen met Splitt. Daarmee wordt alles achteraf, en eerlijk verrekend.

Splitt = de nieuwe manier om méé te betalen. Je kunt je pinpas dus lekker thuis laten ;-)

Dus: download nu Splitt en ga helemaal los!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!