Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


WISSELTAPBIERTJES!!

(27 augustus 2019)

 

La Trappe Witte Trappist is het eerste en ook het enige Trappistenwitbier ter wereld. Het heeft een droge en licht zurige smaak en  Het wordt uitsluitend gebrouwen met water, tarwe en hop. Aanvankelijk werd Witte Trappist alleen in de zomermaanden gebrouwen, maar  dankzij zijn grote succes werd er besloten om het product het hele jaar te brouwen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

Lemom Felon IPA van brouwerij DrewDog is een vloeibare knipoog naar ‘Lemon meringue pie’, citroen meringue taart en druipt letterlijk van de citrusaroma’s en dito smaak, verbonden door een stevige basis van granen waarin karamel de hoofdrol speelt - dit vanwege de hogere temperatuur waarop deze mout gedroogd is. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%. 

 

 

Mangopolis van brouwerij DrewDog is een kurkdroge sauvignonachtige IPA met een smaakexplosie van tropisch fruit door de verschillende hopsorten en toegevoegde mango. Pracht bier een bruisende afdronk. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6%. 

 

 

 

Zombie Cake van brouwerij DrewDog is een praline chocolate porter. Door het moutprofiel komen de smaken van chocola, vanille en geroosterde noten geweldig mooi naar voren. Een donker, rijk en smaakvol bier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5%. 

 

 

 

Mallow Martian van brouwerij DrewDog heeft een vanille en karamel op de neus maakt plaats voor een zwart smaakgat. Lagen geroosterde marshmallow, vanille en nootachtige gekarameliseerde suiker cirkelen rond een koekjebasis. De zoetheid van de melksuiker wordt behendig gebalanceerd door de bitterheid van de cacaobonen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10,5%.

 

 

Cosmic Crush Cherry van brouwerij OverWorks/DrewDog eersteklas tonen van rijke, sappige en sterke kersen worden ondersteund door tonen van Kirsch en Brett-funk met de invloed van hout van foeder-veroudering in handgeplukte Italiaanse vaten waarin vroeger Sangiovese rode wijn uit de regio Emelia Romagna werd bewaard, een balans tussen de zuurgraad en sappige kers karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,3%.

 

Blurred Lines van brouweri Jopen is een klassieke New England IPA. Troebel, fruitig en juicy! Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje. Hoe verser, hoe beter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,3%.

 

Donkere Gaard van brouwerij De Leckere is een volmondige stout en zit boordevol smaken van onder andere koffie, Laurier, geroosterde mouten en een stevige bitterheid. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%.

 

 

 

 

 

 

Straffe Hendrik Tripel van Brouwerij De Halve Maan heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis. In 1981 vroeg de burgemeester aan Henri Maes en zijn dochter Véronique om een speciaal, wat zwaarder bier ter brouwen voor de inhuldiging van het beeld van Sint Arnoldus, de patroonheilige van de bierbrouwers. Zo geschiedde. Alleen werd het bier zo lekker gevonden, dat er van een eenmalig brouwsel geen sprake kon zijn. Sindsdien is deze klassieke Tripel een vaste waarde van Brouwerij De Halve Maan. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

Bolleke van brouwerij De Koninck Dit is de smaak van ’t Stad. Van ruige dokken en volle terrasjes. Van bakfietsen en zomeravonden aan de Schelde. Antwerpen in een flesje. Zijn bolvormige glas heeft hem het koosnaampje bolleke opgeleverd. Op z’n Antwerps bestel je het als een "bolleke Keuning". Naar een fris getapt bolleke hoef je in ’t Stad overigens nooit ver te zoeken. Dit Antwerpse icoon vind je in elk café en op elk terras. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Hefeweissbier wordt vaak gezien als de Moeder van alle Weizenbieren. Deze topper wordt over de hele wereld bejubeld. Niet voor niets, want het is een geweldig bier met een volle body, fruitige aroma's van banaan en natuurlijk het kenmerkende kruidnageltje. Dit bier gaat geweldig met salades, vis en uiteraard ook met Beierse worstspecialiteiten. Een bier geschikt voor elk moment op de dag. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

De Koninck APA wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef ook onze wisseltapbiertjes!!  OP=OP!!

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!