Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


WISSELTAPBIERTJES!!

(27 augustus 2019)

 

Bock’s van brouwerij Kompaan is het nieuwe ondergistende bockbier van de Haagse brouwerij. Vol van smaak met koffietonen en een geroosterd bittertje is dit een ideale bock voor bij de haard na een verfrissende boswandeling. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,8%. 

 

 

 

Rode Toren van Brouwerij De Leckere is een robijnrode Bock. De geuren van karamel en brood stijgen op vanuit het glas. De smaak is lichtzoet en een aangename bitterheid. Met dit ondergistende bier trotseer je iedere herfststorm! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5 %.

 

 

 

 

IJbok van Brouwerij 't IJ is een herfstachtig bier. Het is een roodbruin bockbier, stevig van smaak en niet zo zoet. De aroma's zitten vol geroosterde granen en donker fruit. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5 %.

 

 

 

 

Cinnamon Weizenbock te drinken? van brouwerij Weizenbock heeft een fruitige smaak met een kruidige toets van kaneel. De combinatie Weizen-Bock geeft verder een frisse indruk van de Weizen en de warmte van Bockbier. Heerlijk op een nazomers terras of tijdens de eerste herfststormen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

Ayinger Celebrator van brouwerij Privatbrauerei Ayinger is een stevige Dubbelbock. Dit bier staat bekend om zijn uitgekiende balans tussen de geroosterde moutsoorten, de invloed van alcohol en de aroma's uit de hop. De Ayinger Celebrator staat hoog aangeschreven bij heel veel bierliefhebbers. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,7%.

 

 

 

 

Abstrakt AB:26 van brouwerij DrewDog is de tweede Abstrakt-release van 2018 en komt in de vorm van een intense, op bourbon vatende imperiale stout, met niemand minder dan die van Uncle Duke. Met  6 maanden doorgebracht in bourbon vaten is het weer opgedoken als een smeulend maar zacht bier met lagen van smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 11,5 %.

 

 

Filou van brouwerij Van Honsebrouck is een zware Belgische Ale, een smaakvolle Tripel. Volgens de brouwers is dit een ondeugend bier zonder kwade bijbedoelingen. Dat moet dan door de doordrinkbaarheid komen. Want ondanks het hoge alcoholpercentage drinkt dit bier lekker weg. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,5%.

 

 

 

Klip & Klaar van brouwerij De Molen een fruitig blond bier, verrijkt met cactusvijg, korianderzaad en sinaasappelschil. Het resulteert in een uitnemende dorstlesser, bedoeld om zomers te genieten. Wél een volle body en een klein bittertje, op smaak gehouden door een dappere moutzoetheid. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

La Trappe Bockbier is een nagistend, volmoutig meergranenbockbier. La Trappe Bockbier is het enige Trappistenbockbier ter wereld. Het wordt gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en gist lichtjes na op de fles. Dit unieke seizoensproduct is dieprood van kleur, heeft een zeer volle smaak en een moutige geur. De aromatische hopsoorten en mooie (gebrande) moutsoorten zorgen voor een aangename bitterheid die verrassend samensmelt met de lichtzoete ondertoon. Al deze eigenschappen maken La Trappe Bockbier tot een prachtig herfstbier dat alle zintuigen streelt. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

Cosmic Crush Cherry van brouwerij OverWorks/DrewDog eersteklas tonen van rijke, sappige en sterke kersen worden ondersteund door tonen van Kirsch en Brett-funk met de invloed van hout van foeder-veroudering in handgeplukte Italiaanse vaten waarin vroeger Sangiovese rode wijn uit de regio Emelia Romagna werd bewaard, een balans tussen de zuurgraad en sappige kers karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,3%.

 

 

Brand Dubbelbock robuust van smaak! Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur. Genieten van gebrande karamelaroma's en een bitterzoete volmoutige smaak. Dubbelbock, met een warm karakter voor tijdens de gure herfstmaanden. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,5%.

 

 

 

Straffe Hendrik Tripel van Brouwerij De Halve Maan heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis. In 1981 vroeg de burgemeester aan Henri Maes en zijn dochter Véronique om een speciaal, wat zwaarder bier ter brouwen voor de inhuldiging van het beeld van Sint Arnoldus, de patroonheilige van de bierbrouwers. Zo geschiedde. Alleen werd het bier zo lekker gevonden, dat er van een eenmalig brouwsel geen sprake kon zijn. Sindsdien is deze klassieke Tripel een vaste waarde van Brouwerij De Halve Maan. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

Bolleke van brouwerij De Koninck Dit is de smaak van ’t Stad. Van ruige dokken en volle terrasjes. Van bakfietsen en zomeravonden aan de Schelde. Antwerpen in een flesje. Zijn bolvormige glas heeft hem het koosnaampje bolleke opgeleverd. Op z’n Antwerps bestel je het als een "bolleke Keuning". Naar een fris getapt bolleke hoef je in ’t Stad overigens nooit ver te zoeken. Dit Antwerpse icoon vind je in elk café en op elk terras. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Hefeweissbier wordt vaak gezien als de Moeder van alle Weizenbieren. Deze topper wordt over de hele wereld bejubeld. Niet voor niets, want het is een geweldig bier met een volle body, fruitige aroma's van banaan en natuurlijk het kenmerkende kruidnageltje. Dit bier gaat geweldig met salades, vis en uiteraard ook met Beierse worstspecialiteiten. Een bier geschikt voor elk moment op de dag. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Festbier is een Lager. Een volmondig bier met hoppige tonen en volle smaken. Een fijne doordrinker! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,8%.

 

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef ook onze wisseltapbiertjes!!  OP=OP!!

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!