Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(11 juni 2018)

 

De magische, mystieke 12e Never Ale is een mix van oude en nieuwe scholen die heldere citrus-, rijke kokosnoot- en papaja-achtige smaken spelen, allemaal op een stevig podium van Engelse gepofte tarwe. Tropisch hoppig. Licht, maar vol. Helder en citrusachtig. De 12e Never Ale is alles wat we hebben geleerd over het maken van hop-forward bier uitgedrukt in een bescheiden stem. Bleek, koud, licht alcoholisch en bitter. Het is alles wat we weten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

La Trappe Witte Trappist is het eerste en ook het enige Trappistenwitbier ter wereld. Het heeft een droge en licht zurige smaak en  Het wordt uitsluitend gebrouwen met water, tarwe en hop. Aanvankelijk werd Witte Trappist alleen in de zomermaanden gebrouwen, maar  dankzij zijn grote succes werd er besloten om het product het hele jaar te brouwen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

Chouffe Cherry Rouge is het nieuwste speciaalbier van de Brasserie D'Achouffe. Volgens de brouwerij gaan we een combinatie van kersen, aardbeien, marsepein en port proeven, en met zijn alcoholpercentage van 8% drinkt hij zeer goed weg!

 

 

 

 

 

Maneblusser Lente is gekruid met koriander en komijn. Het resultaat is een verfrissend en karaktervol bier. Maneblusser Lentebock is een lichtblond bier en wordt gebrouwen op basis van pilsmout, tarwemout, haver en rogge. Het bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

Mort Subite Blond Lambic is een uniek brouwsel op basis van mout, graan en water met tenminste 30% ongemoute tarwe. Na een rustperiode blendt, proeft en bepaalt Meesterbrouwer Bruno de ideale mix voor elk Mort Subite bier. Mort Subite Blond Lambic is een verfrissende blend van jonge lambic met een florale toets van hop. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

Jopen Year of the Dog Oatmeal Pale Ale is een gebalanceerde Oatmeal Pale Ale met citrustonen en hinten van sinaasappelschil. Het bier bestaat voor 25% uit haver en geeft daardoor een fluweelzacht mondgevoel. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

Brouwerij 't IJ Galaxy Summer IPA een speciale editie van de Amsterdamse brouwers van Brouwerij 't IJ, uitgebracht in mei 2018. Een zomerse IPA met een heerlijk fruitig karakter door de Galaxy en Citra Hop. Vol aroma's van tropische vruchten, een hint citrus en een aangenaam bittertje. Een perfecte IPA om in de zon te drinken. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,4%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! OP=OP!!

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!