Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(15 augustus 2018)

 

Arthur's Legacy No. 7 - Created by Viki Geunes Dit Belgische speciaalbier werd gebrouwen in samenwerking met chef-kok Viki Geunes. Viki Geunes draagt met zijn scherpe en unieke smaakvermogen en uitzonderlijke creativiteit bij tot aan de productinnovatie van microbrouwerij DE HOORN. Zeer zacht en vooral fruitig van smaak, met een tikkeltje hout op de achtergrond en wat vanille op de tong. Subtiel bitter en ietwat kruidig van aard, doch vooral aromatisch van karakter en zoetig/fruitig in de mond, weliswaar met een vrij droge nasmaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,5%.

 

 

 

 

Brand Imperator is het oudste 'speciaalbier' van Nederland. De rijke smaak en kleur dankt de Imperator aan de blend van gebrande moutsoorten. De smaak van de Imperator komt het best tot zijn recht in een tulpglas. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

 

 

Jopen Yankee Punch is een IPA van Jopen Bier en Brouwerij Frontaal uit Breda. Deze Double New England IPA zit vol tonen van tropisch fruit als mango en lychees. Het is een mistig bier geworden, soepel, sappig met een zachte bitterheid in de afdronk. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,6%.

 

 

 

 

Hamer en Sikkel van brouwerij De Molen zit vol met intense smaken als koffie, chocolade, mokka en hout. De nasmaak heeft een fijne, intense bitterheid waar je nog lang van kan nagenieten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

 

 

Lowlander Winter Ale is een winterbier gebrouwen met toevoeging van smaken als kaneel, gember, nootmuskaat en zoete kruidnagels. Door een hoppige bite en de verwarmende speculaaskruiden is dit een bier waarmee je op winterse avonden fijn weg kunt dromen! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6%.

 

 

 

N'Ice Chouffe houdt je warm op winterse dagen. Dit bier is verkrijgbaar van half oktober tot half februari. Dit donkere bier heeft een vleugje tijm en curaçao. Samen met de alcohol geeft dit een diepe warmte. Serveer de N'Ice Chouffe eens met gehaktballetjes, wild, lam, oesters, mosselen, zalm of pittige smaakvolle kazen. Een feest voor de zintuigen. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Paulaner Hefeweizen Naturtrüb donkergouden kleur, mistig door de gist en getooid met een grote fijne witte schuimkraag. Zoete aroma’s van rijpe banaan met kruidnagel stijgen op uit het glas. Deze Weizen biedt een diepe zoete, maar eveneens frisse nasmaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,5%.

 

 

 

 

La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille. La Trappe Quadrupel is het zwaarste Trappistenbier dat aanwezig is in het assortiment van brouwerij De Koningshoeven. Dit sterke bier werd gelanceerd in 2010. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Affligem Dubbel is een donkerkleurig bier. Dit is een lichtzoet bier met tonen van onder meer karamel. De Affligem Dubbel won zilver tijdens de International Beer Challenge (2011) en zilver tijdens de European Beer Star (2007). Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,8%.

 

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

 

De Koninck Apa wordt ook wel het stadsbier van Antwerpen genoemd. Het is bekend als ‘Bolleke’ vanwege het kenmerkende De Koninckglas. Aroma’s van karamel en gebrande mout bepalen de aroma’s van deze zachte doordrinker. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!