Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


WISSELTAPBIERTJES!!

(27 augustus 2019)

 

Ons Blackie van brouwerij Van Moll is een Imperial Stout. Dit bier is gebrouwen met gerst, haver en rogge. Het gebruik van deze drie graansoorten geeft Ons Blackie een eigen smaak. Van zo'n krachtig bier geniet je nog meer met een pittig stuk gerijpte kaas erbij. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9,0%.

 

 

 

 

Heen & Weer van brouwerij De Molen is een bier met een bijzonder mooie balans tussen enerzijds de zoetheid van uit de mout en de bitterheid van de hopsoorten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9,2%.

 

 

 

 

 

Serial Imperial van brouwerij Brewdog  is een Double IPA met de aroma's van dennen, sinaasappel en ananas. Het bier laat een stevige langdurige bitterheid achter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,5%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Vitus is één van de jongste bieren uit de stal van Weihenstephaner. Sinds de introductie in 2007 bleek deze Bock een schot in de roos. De ene na de andere prijs werd binnengesleept en bierliefhebbers liepen weg met dit bier. Niet verwonderlijk, want dit evenwichtige bier zit vol fruitige aroma's en tonen van geroosterde mout, zoals karamel. Dit bockbier gaat uitstekend met veel verschillende gerechten maar is echt een feest bij gerookte en gegrilde vleesgerechten. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,4%.

 

 

La Trappe Quadrupel heeft een warme, intense en goed gebalanceerde smaak. Moutig zout, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Er zijn aroma's te herkenen van onder andere banaan, amandel en vanille.
La Trappe Quadrupel is het zwaarste Trappistenbier dat aanwezig is in het assortiment van brouwerij De Koningshoeven. Dit sterke bier werd gelanceerd in 2010. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

Jopen 4-granen Bok Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit. Karaktervol bokbier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,5%.

 

 

 

Kompaan No. 58 Handlanger van brouwerij Kompaan is een zogenaamde Imperial IPA. Je mag dus meer bitterheid verwachten dan van een reguliere India Pale Ale. En dat heeft deze Handlanger zeker. Prima combi van zoete smaken als karamel, brood en toffee in combinatie met fruitige smaken als grapefruit, sinaasappel en limoen.
Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,2%.

 

 

Brand Dubbelbock robuust van smaak! Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur. Genieten van gebrande karamelaroma's en een bitterzoete volmoutige smaak. Dubbelbock, met een warm karakter voor tijdens de gure herfstmaanden. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7,5%.

 

 

 

Straffe Hendrik Tripel van Brouwerij De Halve Maan heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis. In 1981 vroeg de burgemeester aan Henri Maes en zijn dochter Véronique om een speciaal, wat zwaarder bier ter brouwen voor de inhuldiging van het beeld van Sint Arnoldus, de patroonheilige van de bierbrouwers. Zo geschiedde. Alleen werd het bier zo lekker gevonden, dat er van een eenmalig brouwsel geen sprake kon zijn. Sindsdien is deze klassieke Tripel een vaste waarde van Brouwerij De Halve Maan. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

Bolleke van brouwerij De Koninck Dit is de smaak van ’t Stad. Van ruige dokken en volle terrasjes. Van bakfietsen en zomeravonden aan de Schelde. Antwerpen in een flesje. Zijn bolvormige glas heeft hem het koosnaampje bolleke opgeleverd. Op z’n Antwerps bestel je het als een "bolleke Keuning". Naar een fris getapt bolleke hoef je in ’t Stad overigens nooit ver te zoeken. Dit Antwerpse icoon vind je in elk café en op elk terras. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,2%.

 

 

 

Ciney Blond is een fruitig bier. Opvallend is het toch wel bittere karakter van dit speciaalbier. Verder is opvallend dat wordt aangeraden dit bier toch vooral niet te warm te drinken. Een graad of 6 en vooral niet hoger. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

Weihenstephaner Hefeweissbier wordt vaak gezien als de Moeder van alle Weizenbieren. Deze topper wordt over de hele wereld bejubeld. Niet voor niets, want het is een geweldig bier met een volle body, fruitige aroma's van banaan en natuurlijk het kenmerkende kruidnageltje. Dit bier gaat geweldig met salades, vis en uiteraard ook met Beierse worstspecialiteiten. Een bier geschikt voor elk moment op de dag. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5,4%.

 

 

 

Murphy's Irish Stout een Ierse stout met 'nitro-widget'. De stikstof in het balletje komt vrij bij het openen van het bier. Het geeft een klein, fijn en zeer stabiel laagje schuim. Het bier wordt gekenmerkt dor de geroosterde mout en de lichte body. Deze combinatie geeft tegelijkertijd een robuust en verfrissend karakter. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! Nu ook verkrijgbaar zijn het biertje Herbst Lager van brouwerij 't IJ. OP=OP!! 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!