Substitute  
 
   
 


Naar 360 pano

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(16 april 2018)

 

Affligem Tripel. Amber, goudgoudkleurig, helder, met een grote standvastige witte schuimkraag. Fruitige zoet aroma's bepalen het gezicht van de koning der abdijbieren. Deze Tripel heeft een stevige body en toch een frisse smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

 

 

La Trappe Dubbel Special Edition 2018, dit speciale editie is gebrouwen met een experimentele hopsoort die zo nieuw is dat er zelfs nog geen officiële naam voor is. Het kruidige aroma en de bloemengeur die de nieuwe hop met zich meebrengt geeft het bier een geheel eigen karakter, dat volledig in harmonie is met de aangenaam zoete en warme karamelsmaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%.

 

 

 

Jopen Lentebier de smaak van het voorjaar. Lichtzoet lentebier, 7% alcohol. Als het voorjaar in aantocht is, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediënten geven het bier een forse fruitige bitterheid. Een smakelijke kruising. Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn ondergistend en hebben dikwijls een plakkerig mondgevoel. Geniet met Jopen Lentebier optimaal van de mooie voorjaarsdagen.

 

 

 

 

De Hopus Primeur dankt haar naam aan de vers geplukte hop die wordt gebruikt bij het brouwen. Na het openen van de typerende beugelfles stuiven de verse hoparoma’s je tegemoet. Complexe karakteristieken en een intense bitterheid maken de smaakbeleving compleet. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,3%.

 

 

 

 

Heavy Cross van brouwerij Jopen is een Tripel IPA en extra zwaar gehopt. Ontdek zachte meloenaroma’s afkomstig van de Hüll Melon-hop. De hopsoort Hallertau Blanc zorgt voor een fruitige smaak met tonen van witte druiven en zacht fruit. In combinatie met de Citra en Amarillo-hop zorgt dit voor een frisse explosie van zomers fruit. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 10%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! OP=OP!!

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Nieuwe Wijnkaart

(5 maart 2018)

Hebben jullie onze nieuwe wijnkaart al gezien? Kom lekker een wijntje drinken en laat weten wat je van onze nieuwe wijnkaart vindt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!