Substitute  
 
   
 


Facebook

Instagram

 

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(26 augustus 2018)

 

Bronckhorster Brok in de Keel, warm, krachtig en robuust, zo kun je de Brok in de Keel van Bronckhorster wel omschrijven. Mooie tonen van geroosterde mout, karamel en chocolade maken dit bier zeer aantrekkelijk. In 2013 werd dit bier tot een na lekkerste dubbelbockbier van Nederland gekozen. In 2018 werd dit bier gekozen tot lekkerste bockbier van Nederland. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,5%.

 

 

 

 

BB18 Oak Aged Bock bitterzoet en volmoutig. Dat is de smaak van lekker bockbier! Wat dit bockbier bijzonder maakt? Het bier heeft mogen rusten op eiken hout. Dit zorgt voor diepgang en complexiteit. Pure verwennerij! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,4%.

 

 

 

 

 

Witte Rook van brouwerij Jopen is een combinatie van een Helles Weizenbock en een rauchbier. Hierdoor ontstaat een mild fruitig bier met weizenelementen als banaan en kruidnagel en spekachtige rooktonen. Te vergelijken met fruit van de BBQ. De rooksmaak komt van de mout uit Duitsland die niet met hete lucht wordt geëest, maar met rook van beukenhout. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

Maple & Bourbon Imperial Stout begon zijn leven als Fourpure Oatmeal Stout, een goed biertje zeker, maar als een gelukkig toeval wilde het dat ze een probleem hadden tussen puree en kook die wat snel nadenken en een beetje innovatie vereiste. De toevoeging van bourbon oak chips en hele vanillestokjes verschoof intense tonen van donkere chocolade en espresso. Een beetje bruine suiker, wat ahornsiroop en een royale portie lactosesuiker verzegelen de deal. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

Brouwerij de Molen Bloed, Zweet & Tranen is een prachtige, donkerbruin gekleurde Stout. Hij is niet gemaakt voor mensen die zoeken naar iets simpels. Hij is zwaar gerookt, met veel chocolade en geroosterde mout. Toch is dit een bier waar u de hele avond van kunt genieten. HIj bevat smaken van rook, chocolade en mout. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8,2%.

 

 

 

 

Amstel Bock is een stevig, mild zoet bockbier met de geur van donker fruit en hinten karamel. De specifieke herfstachtige tint is het resultaat van speciale, donkergekleurde moutsoorten. Dit speciaalbier drink je het beste uit een Bock-glas. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 7%.

 

 

 

 

 

Pot Kettle Black, De Yeastie Boys noemen het een "American Porter". PKB, zoals het liefkozend bekend is geworden, is een juxtapositie van bier: fris en hoppig, maar toch zwart als nacht en moutige rijk. Het zwarte bier dat velen heeft bekeerd die vroeger bang waren voor zwart bier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6%.

 

 

 

 

lees verder


Vanaf nu verkrijgbaar; onze eigen waardebon!

(11 juni 2018)

Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!