Substitute  
 
   
 


Naar 360 pano

 

 
 

Nieuwsoverzicht


NU OP DE WISSELTAP!!

(14 mei 2018)

 

Affligem Tripel. Amber, goudgoudkleurig, helder, met een grote standvastige witte schuimkraag. Fruitige zoet aroma's bepalen het gezicht van de koning der abdijbieren. Deze Tripel heeft een stevige body en toch een frisse smaak. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 9%.

 

 

 

 

Jopen Lentebier de smaak van het voorjaar. Lichtzoet lentebier, 7% alcohol. Als het voorjaar in aantocht is, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediënten geven het bier een forse fruitige bitterheid. Een smakelijke kruising. Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn ondergistend en hebben dikwijls een plakkerig mondgevoel. Geniet met Jopen Lentebier optimaal van de mooie voorjaarsdagen.

 

 

 

Klei Burg Bloemenbok, dit is een traditionele lentebok waaraan we bloemen hebben toegevoegd. Je proeft en ruikt het voorjaar! Moutig, bloemig, fris. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 6,6%.

 

 

 

 

De tweede Brewmaster’s Selection, gebrouwen door Yves Benoit, is een unieke creatie met liefde gebrouwen vol aroma’s en smaken. Dit bier is niet alleen uniek en op gelimiteerde basis gebrouwen, maar ook de perfecte reflectie van onze meesterbrouwer: verfrissend, energiek en krachtig! Yves Benoit, reeds 20 jaar op de brouwerij, creëerde de Brewmaster’s Selection Wild Funky Wit. Dit bier is een verfrissend witbier waarbij de eerste vergisting gebeurt op basis van de wilde microflora, geënt uit de eiken foeders van De Brabandere. De wispelturigheid van deze flora zorgt ervoor dat de vergisting meer tijd in beslag neemt om tot ons eindproduct te bekomen. Het resultaat: een uiterst verfrissend bier met een friszurige citrus-smaak en aroma! Dit bier heeft een alchoholpercentage van 5%.

 

 

 

Kleine Fred van Brouwerij Maximus gemaakt met het koren van Hair of the Dog's Fred, waarbij alle overgebleven suikers worden doorgeblazen en wat extra pilsmout, gemoffelde rogge en havermout worden toegevoegd. 
Gegist op de bodem en licht gehopt. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 4%.

 

 

 

 

La Trappe Tripel goudblond met een witte schuimkraag. fruitige geuren van perzik en abrikoos gecombineerd met een bloemige geur. La Trappe Tripel is een klassiek trappistenbier met een krachtige en volle smaak. Daarnaast heeft het bier een kandijzoet en lichtmoutig karakter. Afdronk is bitter en licht droog. Klassiek en krachtig trappistenbier. Dit bier heeft een alchoholpercentage van 8%.

 

 

 

Kom naar de sub en proef onze wisseltapbiertjes!! OP=OP!!

 

lees verder


Bier en Baarden

(5 maart 2018)

Bier en Baarden is in samenwerking met The Barber Car zo goed bevallen, dat we er een vast moment wordt in de maand! 

Dus; elke laatste zondag van de maand vanaf 14:00 Bier en Baarden in de Sub! Laat je kapsel en/of baard lekker opfrissen onder het genot van een biertje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees verder


BIER BUITEN DE KAART OM!!

(11 februari 2018)

We hebben hem hangen! Voortaan hebben we alles buiten kaart op een overzichtelijk bord naast de bar hangen, plus voorraad. Handig!

lees verder


De SubSoep!!

(10 februari 2018)

Elke zaterdagmiddag een heerlijk soepje voor na het winkelen, tijdens de borrel of gewoon omdat het lekker is! Vers, gezond, lekker en ook nog eens gratis! Benieuwd welke soepje we a.s. zaterdag serveren? Kom hem lekker proeven!